top of page

DIALOGUE MATTERS & PARTNERS


Dialogue Matters beschikt over een groot netwerk en werkt op projectbasis samen met een aantal zelfstandig ondernemers.

Per opdracht of project wordt gekeken wie de juiste persoon voor de job is.

Wil je ook graag samenwerken? Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

Team: Ontmoet het team
Share fotografie-94.jpg

AGNES VAN DER SLUIJS

Dialogue Matters

Agnes van der Sluijs is initiatiefnemer en eigenaar van Dialogue Matters.


Agnes studeerde in 2002 af als historica en kwam daarna te werken voor een aantal Joodse organisaties. Na de moord op Theo van Gogh rolde ze de wereld in van diversiteitseducatie. Ze gaf leiding aan Stichting Interculturele Alliantie en werkte als freelance programmaleider ruim 5 jaar voor Stichting Nieuw Wij. Tot de zomer van 2021 was ze op projectbasis verantwoordelijk voor de Nieuw Wij Academy.


Agnes begeleidde in de afgelopen jaren tal van diversiteitsprojecten in het onderwijs en in andere sectoren. Ze is o.a. als trainer en coach opgeleid en gespecialiseerd in systemisch werk en Deep Democracy. Daarnaast is ze sinds 2022 extern vertrouwenspersoon.

www.agnesvandersluijs.nl

LinkedIn
Sara-Huang-2-1170x680.jpg

SARA HUANG

Bureau Twist

Sara Huang is eigenaar van Bureau Twist.


Sara verruilde haar carrière als bestuurskundige in voor die van expert in het voeren van (online) dialogen in nationale en internationale context.

Voor Nieuw Wij faciliteerden Sara en Agnes in juni 2020 samen een serie dialogen over Black Lives Matter. In december volgde een serie Haardvuur Dialogen over hoop. Ze begeleidden in '21 en '22 meerdere sessies over dialoogvoering in organisaties.

Sara is gespecialiseerd in methodes als Deep Democracy, Holding Space en Lego Serious Play. Ze weet op haar unieke manier aansluiting te vinden bij vrijwel iedere deelnemer.

www.bureautwist.nl

Roos-Notermans-300x300.png

ROOS NOTERMANS

Roos Notermans Advies

Roos Notermans is humanistisch geestelijk verzorger en eigenaar van Roos Notermans Advies.


Voor Nieuw Wij werkte Dialogue Matters veel samen met Roos. Agnes en Roos hebben samen het online programma 'Conversations for Change' ontwikkeld,  waarin deelnemers leren betere gesprekken te voeren over lastige maatschappelijke thema's.


Eerder ontwikkelden ze voor Nieuw Wij  de filmreeks Stories of Belonging, waarin jongeren op film waar zij een thuisgevoel ervaren. De reeks is de basis voor een lespakket, een gespreksstarter en voor dialogen met verschillende doelgroepen.


Roos is humanistica, specialist op het gebied van nieuwe netwerken en een uitstekende projectleider.

Saida.jpg

SAIDA FRANKEN

Stichting Salaam Art

Saida Franken is initatiefnemer van Stichting Salaam Art.


Saida is expert op het gebied van Kunst en Islam. Met haar bijzondere levensverhaal en prachtige kunst is zij een inspiratie voor velen. Agnes  ontwikkelde samen met haar het project Expositie van Betekenis dat sinds 2022 wordt uitgevoerd op verschillende plekken.

Agnes en Saida hebben ontdekt wat de combinatie van kunst, dialoog en persoonlijke ontwikkeling doet voor individuen en voor groepen.


Ze delen graag hun kennis en verhaal.

www.salaam-art.nl

www.expositievanbetekenis.nl

Contact
bottom of page