top of page

WAT WE DOEN

Betekenisvol werken, leren en ontwikkelen

2.png

DIALOOG BEGELEIDING

In gesprek over uitdagende thema's

Heb je behoefte aan een neutrale begeleider om het gesprek over uitdagende thema's in jouw team of organisatie te helpen voeren?

Neem contact op over de mogelijkheden.

theehuis 15 juni.jpg

DIALOOG TRAINING

Leer om zelf (nog beter) te werken in de onderstroom

Wil jij graag jouw begeleidingsvaardigheden uitbreiden of verdiepen? Zodat je meer verbinding ervaart met jezelf en de groep? En misschien ook steviger komt te staan wanneer het rommelt en stormt? In de agenda lees je over komende trainingen en workshops. Of neem contact met ons op via de mail.

Ook bieden we incompany trainingen, workshops en lezingen.

Foto thema vuur.jpeg

Creatieve dialogen

Dialoog voorbij woorden

Wat is het soms heerlijk om niet uitvoerig te hoeven praten over bepaalde thema's. Het kan veel meer helpend zijn om er op een creatieve manier mee aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld door jouw perspectief te verbeelden of te verwerken in een verhaal of spoken word. Ook dat kan bij Dialogue Matters. We hebben in het project Expositie van Betekenis onze krachten gebundeld met Salaam Art. Ons creatieve dialoogaanbod is zowel op open inschrijving als incompany beschikbaar. Kijk op www.expositievanbetekenis.nl voor de mogelijkheden of stuur ons een berichtje.

DSC_0929.jpg

Wandeldialogen

Actieve ontmoetingen op de Veluwe

Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling? Ben je graag bezig met zingeving en dialoog? En houd je ook nog van actief buiten zijn in de natuur? Doe dan mee met Zin in het Bos. Dit dialoog en ontmoetingsproject is speciaal opgezet voor zinzoekers op de Veluwe. We zijn gestart met vier seizoenswandelingen en hopen de activiteiten in 2024 verder uit de bouwen.

Share fotografie-76.jpg

COACHING

We lopen graag een tijdje met je op

Of je nu een coach zoekt voor jouw team of iemand die een tijdje met jou persoonlijk oploopt, bij Dialogue Matters ben je aan het goede adres. Vraagstukken op teamniveau hebben meestal te maken met psychologische veiligheid en het verstevigen van de onderlinge relatie. Persoonlijke coaching gaat vaak over leiderschap en verlangen naar een betekenisvol leven. Ander vraagstuk? Neem contact op en we onderzoeken of er een match is!

ALLES OP EEN RIJTJE

Betekenisvolle dialogen. Nieuwe inzichten. Blijvende impact.

DIALOGEN

Samen onderzoeken

Er wordt zowel in organisaties als maatschappijbreed veel gesproken en weinig naar elkaar geluisterd. Dat is niet alleen jammer, maar ook gevaarlijk omdat mensen steeds meer tegenover elkaar komen te staan.


Hoe kun je nou écht naar elkaar luisteren? Zonder dat meningen direct overstemd worden of overladen met tips en adviezen. En hoe kun je gebruik maken van dat wat er in de dialoog naar boven komt?


Naast dat er zijn heel goede en heldere kaders voor nodig zijn, kun je ook gebruik maken van bewezen methodes als Deep Democracy, kampvuurgesprekken, de Socratische dialoog en de Talking Stick.

Ben je op zoek naar een dialoogbegeleider? Laat het ons weten. We onderzoeken samen jullie vraag en zorgen voor een goede match in de begeleiding.

Organisaties die je voorgingen zij o.a. de MEER-groep Utrecht en Amsterdam, Rijkswaterstaat, Hogeschool Windesheim, Stichting Nieuw Wij, Netwerk Zorg en Welzijn Barneveld e.o. Rijksmuseum Amsterdam

2.png
bottom of page