top of page

PROGRAMMA'S

De focus van onze inspanningen

_G0A5482.jpg
Networking
Women Holding Hands

ONDERWIJS

Jongeren in dialoog

Dialogue Matters heeft zeer ruime ervaring in het ontwikkelen van onderwijsprogramma's en andere educatieve diensten. We zijn ervan overtuigd dat de zogeheten 'soft skills' steeds belangrijker worden. Hoe leer je jongeren hun mening te verwoorden en met elkaar in dialoog te gaan?
Dialogue Matters biedt onderwijsprofessionals training en gaat ook zelf graag het gesprek aan met jonge mensen over diverse thema's.

BEDRIJVEN EN OVERHEID

Meaning en purpose op het werk

We brengen als mensen een heel groot deel van ons leven door op het werk. Alles wat privé speelt, heeft invloed op het functioneren. Met dialogen in organisaties halen we zoveel mogelijk wijsheid op bij de groep zelf. We zoeken naar wat in de onderstroom speelt en gaan juist daarmee werken. Op deze manier ontdekken we wat werkelijk speelt en hoe de groep daar zelf een oplossing aan kan verbinden. De thema's zijn divers. Qua vorm maken we veel gebruik van Deep Democracy.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Projecten voor een brede doelgroep

Dialogue Matters werkt samen met, en in opdracht van verschillende maatschappelijke organisaties. De samenwerking betreft het ontwikkelen en aansturen van programma's waarin dialoog een centrale rol speelt. Ook wordt Dialogue Matters door maatschappelijke organisaties gevraagd om dialogen te begeleiden.

Programma's: Programma's
bottom of page