top of page

za 01 jul

|

Ermelo

Zin in het Bos wandeling Zomereditie

Loop 1 juli mee met Zin in het Bos en ga in gesprek over de zomer in jouw leven. Doe een temperatuurcheck bij elkaar en bespreek of de zon misschien ook wel eens té hard schijnt...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zin in het Bos wandeling Zomereditie
Zin in het Bos wandeling Zomereditie

Tijd en locatie

01 jul 2023, 09:30 – 12:00

Ermelo, Poolseweg, Ermelo, Nederland

Over het evenement

In de zomer is de natuur op haar hoogtepunt. De dagen zijn lang, het is volop licht en de warmte zorgt voor groei en bloei. Het is ook de tijd van het oogsten en plukken.

De cyclus van de natuur weerspiegelt zich ook in onze menselijke natuur. Waar de lente het seizoen was voor zaaien en groei, is de zomer dat voor volwassenheid en stevig staan. En ook voor het plukken van jouw eigen vruchten, bijvoorbeeld in je werk, maar ook als gevolg van bepaalde keuzes die je hebt gemaakt.

Ervaar jij dat ook zo? Sta je in je kracht en ben je op jouw manier aan het shinen? Ben je aan het oogsten wat je eerder gezaaid hebt? Of is dat toch wel ingewikkeld?

Wat vinden we eigenlijk van al die kracht en uitbundigheid en het bijbehorende vocabulaire dat we vooral op sociale media tegenkomen?

Kan dat ook too much zijn en/of krijg er jeuk van? Welke boodschappen hebben we daarover van huis uit meegekregen?

Genoeg stof tot praten weer!

We lopen dit keer in het Leuvenemse Bos en verzamelen om 9.30 uur bij de parkeerplek van Natuurmonumenten aan de Poolseweg.

Ik experimenteer met de deelnemersbijdrage en onderzoek daarmee wat passend is voor de seizoenswandelingen van Zin in het Bos. Dit keer vraag ik je om een vaste bijdrage van 15 euro te betalen. Mocht jouw portemonnee dat niet toelaten, laat me dan even weten wat er wel mogelijk is. Geld mag geen reden zijn om niet mee te lopen!

Ga je mee?

Hartelijke groet,

Agnes van der Sluijs

Deel dit evenement

bottom of page