top of page

wo 20 apr

|

Zoom

Introductieworkshop Deep Democracy

Altijd al meer willen weten over Deep Democracy als methode voor inclusieve besluitvorming en dialoog? Doe dan mee met deze kennismakingsworkshop!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Introductieworkshop Deep Democracy
Introductieworkshop Deep Democracy

Tijd en locatie

20 apr 2022 09:00 – 11:30

Zoom

Over het evenement

We staan als samenleving voor zoveel uitdagingen waar we met onze gebruikelijke oplossingen niet veel verder mee komen. Dat zien we weerspiegeld in het maatschappelijk debat, in de politiek, in het onderwijs en in onze organisaties. En ja, daarmee ook in onze families en privélevens.   

Het is belangrijk dat we voorbij de polarisatie elkaar gaan vinden om vanuit een gezamenlijke wijsheid bij te dragen aan nieuwe perspectieven. De zienswijze en methode van  Deep Democracy biedt tools om dit proces met elkaar aan te gaan.   

Op woensdag 20 april organiseer ik opnieuw een introductieworkshop Deep  Democracy. Dat doe ik omdat ik oprecht enthousiast ben over deze methode  voor inclusieve besluitvorming en dialoog. Ook met de basics van Deep Democracy kun je al verschil maken.   

Deep Democracy wil bijdragen aan:   

✅️  Een beter begrip van elkaar door dieper te luisteren  

✅️  Een andere kwaliteit van oplossingen bij conflict door de wijsheid van de minderheid te benutten  

✅️  Respect voor de hele mens, waarbij niet alleen rationele en feitelijke  argumenten meetellen in een dialoog, maar er ook ruimte is voor diepere lagen in onszelf: onze emoties, dromen en alles wat het lichaam ons kan vertellen.   

Deep Democracy wordt toegepast in innerlijk werk,  relationeel werk en met groepen, teams en in organisaties. Dus ben je  coach, trainer, docent, teamleider, manager of gewoon voor jezelf  geïnteresseerd, maak dan woensdag 20 april kennis met deze bijzondere methodiek.  

Ik ontmoet je er graag.

Tickets

  • Deelname DD 16 maart

    € 75,00
    Btw: +€ 15,75 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page