top of page

do 15 jun

|

Ermelo

Deep Democracy op de Veluwe

Wil je meer leren over Deep Democracy en doe je dat bij voorkeur in een fysieke bijeenkomst? Doe dan mee aan deze kennismakingseditie op de Veluwe!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Deep Democracy op de Veluwe
Deep Democracy op de Veluwe

Tijd en locatie

15 jun 09:30 – 13:00

Ermelo, Putterweg 238, 3851 VG Ermelo, Netherlands

Over het evenement

Leer meer over Deep Democracy en de manier waarop jij deze methode voor inclusieve besluitvorming en dialoog kunt toepassen!

Er zijn namelijk zoveel voordelen van het toepassen van Deep Democracy in organisaties: 👉 Betere beslissingen: Door alle stemmen te horen en te integreren in de besluitvorming worden er betere beslissingen genomen. 👉 Betere relaties: Omdat iedereen gehoord en gezien wordt is er meer begrip voor elkaar en worden de relaties tussen collega's verbeterd. 👉 Verhoogde productiviteit:  Doordat beslissingen genomen worden met draagvlak van alle betrokkenen,  zijn medewerkers gemotiveerder en wordt er efficiënter gewerkt. 👉 Vermindering van conflicten:  Door te luisteren naar de stem van minderheidsgroepen ontstaat er  aandacht voor verschillende perspectieven en kan er preventief worden  opgetreden om conflicten te voorkomen. 👉 Meer inclusie:  De methode biedt gelijke kansen aan alle betrokkenen om hun stem te  laten horen en vergroot daarmee de inclusie binnen de organisatie.

Wie wil dat nou niet?! 

Deze kennismakingsworkshop vindt plaats in Ermelo op de Veluwe. We sluiten af met een vegetarische lunch en daarna is er nog alle mogelijkheid voor een fijne boswandeling! 

Tickets

  • Deep Democracy op de Veluwe

    Kennismakingsworkshop Deep Democracy, incl. lunch 249,00 ex. 21% BTW

    € 302,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page