top of page

ma 22 mrt

|

Zoom

Conversations for Change

Altijd al willen leren hoe je betere gesprekken voert over lastige maatschappelijke thema's? Pak dan nu je kans en doe mee met Conversations for Change!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Conversations for Change
Conversations for Change

Tijd en locatie

22 mrt 2021, 19:30

Zoom

Over het evenement

Dialogue Matters heeft in opdracht van Nieuw Wij deze cursus ontwikkeld voor de Nieuw Wij Academy. Daarnaast zorgt Dialogue Matters voor de begeleiding van de cursus. Je bent van harte welkom om deel te nemen! Registratie verloopt via www.nieuwwij.nl/academy

In Conversations for Change leer je hoe je betere gesprekken voert over lastige maatschappelijke thema’s.

Voor wie: volwassenen

De cursus duurt zes weken. Iedere week wordt er een nieuwe les gepubliceerd die gaat over een belangrijk aspect van gespreksvoering. De lessen bestaan uit een gefilmd interview met een expert, reflectieopdrachten en een opdracht om zelf in de week mee aan de slag te gaan. Als je alles uitvoert, ben je er ongeveer 2 uur per week aan kwijt. Uiteraard ben je vrij om er meer of minder tijd aan te besteden.

Cursusopbouw:

· Aftrap met de groep via Zoom. Kennismaking en beantwoorden vragen over praktische zaken.

· Les 1: Hoe kun je écht goed luisteren?

  • Les 2: Hoe zorg je voor veiligheid in een gesprek?
  • Les 3: Hoe maak je verbinding?
  • Les 4: Hoe stel je de juiste vragen?
  • Les 5: Hoe ga je het gesprek aan over discriminatie?
  • Les 6: Hoe ga je om met je eigen ongemak?
  • Afsluitende online Q&A via Zoom

Iedere maandagochtend wordt er een nieuwe les wordt toegevoegd. Je hebt een week de tijd om ermee aan de slag te gaan. In de cursusweken kun je in een besloten Facebookgroep ervaringen uitwisselen en eventuele vragen stellen. Je kunt daarin ook afspraken maken om te oefenen. Op de achtergrond blijft er een facilitator beschikbaar voor vragen, opmerkingen en feedback.

Kosten: 150 euro per deelnemer

Start: 22 maart

Meedoen: meld je hier via www.nieuwwij.nl/academy, na ontvangst betaling ontvang je de inloggegevens en verdere informatie.

Deel dit evenement

bottom of page